Ski like a Pro bericht vanuit Kirchberg

Kirchberg kijken in Brixental

Ski like a Pro zit zo n beetje het hele winterseizoen in Oostenrijk aar men skilessen verzorgt voor heel veel mensen. Het mooie is dat men geen vast gebied heeft maar laten het gebied juist afhangen van waar de gasten zelf willen skiën.

Dit keer waren ze in Kirchberg en Max was zo aardig om wat sfeerbeelden op te sturen en …het zal je niet verbazen …het was kaiserwetter en dat blijft ook nog zeker een week hangen. Je zult maar de 1e Krokusvakantie in Oostenrijk zitten.

Kirchberg

Kirchberg

Kirchberg

Mochten jullie ook deze week in Oostenrijk zijn en je wilt je beelden delen met ons….  wie weet kun je er nog wat leuks mee verdienen.

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...