Ski ongeluk Ellmau 64-jarige overleden

Ellmau dalstation Hartkaiser

Foto is ter illustratie

Ski ongeluk Ellmau 64-jarige overleden

Wat een drama toch de laatste tijd. Zou het met de kwaliteit van de piste te maken hebben. De pistes zijn de laatste dagen zacht en het is zwaar skiën. Maar we zijn er niet bij geweest en kunnen er dan ook absoluut niet over oordelen en dat willen we ook niet. De nabestaanden veel sterkte bij dit verlies.

20 meter gevallen

Een 64-jarige Duitse vrouw is vandaag gevallen op een piste in Ellmau. Ze viel en gleed de piste af en ging over de piste rand. Kwam buiten de piste terecht, ze gleed daar nog zo’n 20 meter door.  Daar lag ook geen sneeuw meer. Een getuige die daar net met de lift overheen ging heeft meteen hulp ingeroepen.

Ze liep dermate ernstige verwondingen op dat noch het pistereddingsteam, noch de spoedarts haar konden helpen. Ze stierf op de plaats van het ongeval.

Ondanks de snelle eerste hulp maatregelen van het pistereddingsteam en de spoedarts overleed de vrouw op de plaats van het ongeval.

PS Wederom willen we een waarschuwing afgeven. De sneeuw is in de gebieden onder de 1800 meter wat aan de zachte kant is. Doe voorzichtig de komende dagen, pas je snelheid aan. Een knie is zo verdraait…. of erger.

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Wijnen Astrid & Thérèsa

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×