Ski ongelukken op de pistes van Tirol

Helikopter Topfoto

ter illustratie

Ski ongelukken op de pistes van Tirol, de politie is op zoek naar ooggetuigen

Afgelopen vrijdag vonden er opnieuw ski ongelukken plaats op de pistes van Tirol. In Kitzbühel werd rond 10.20 uur een 61-jarige skister aangeskied door een 20-jarige snowboarder. Omdat de skister aanvankelijk geen verwondingen voelde en dit ook meldde, vervolgde de snowboardster haar reis.

Slechts korte tijd later voelde de 61-jarige hevige pijn en waarschuwde het pistereddingsteam. Er is eerste zorg verleend en voor verdere medische behandeling naar het dal bracht. Daar bleek het slachtoffer een fractuur te hebben van het rechterenkelgewricht en de kop van het rechter kuitbeen.

De politie van Kitzbühel (059133 7200) vraagt ​​de snowboardster en mogelijke getuigen zich te melden.

De politie is op zoek naar onbekende mensen na een ongeval in Auffach

Omstreeks 10.55 uur viel een 66-jarige Oostenrijkse vrouw in het skigebied Skijuwel Alpbach Wildschönau nadat ze van achteren was geramd door een onbekende skiër. De vrouw liep een gebroken sleutelbeen op.

De onbekende man vervolgde zijn reis zonder zich om de gewonde te bekommeren of zijn identiteit prijs te geven. Na de eerste zorg van het pistereddingsteam werd de gewonde voor medische zorg naar een arts in Auffach gebracht.

Getuigen van het ongeval worden verzocht contact op te nemen met de politie van Wörgl (059133 / 7221) als zij relevante informatie hebben. Volgens de signalementen ging het om een ​​man tussen de 45 en 50 jaar oud, die naast een skihelm een ​​donkere skibroek en een lichte jas droeg.

40-jarige in Hochgurgl met vermoedelijk traumatisch hersenletsel

In de middag vond er een botsing plaats tussen twee Duitse skiërs in het skigebied Hochgurgl. Een 40-jarige kwam in botsing met een 25-jarige en raakte in onbekende mate gewond. Er wordt vermoed dat hij traumatisch hersenletsel heeft opgelopen. Hij werd per reddingshelikopter naar het ziekenhuis van Zams gevlogen. De 25-jarige bleef ongedeerd.

Ongeval Helikopter

ter illustratie

Werken in Oostenrijk Logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×