Ski ongeval Frontaal tegen een dalstation aan geknald

Afdaling Scheffau

Ski ongeval Frontaal tegen een dalstation aan geknald, 23-jarige zwaargewond bij een ski-ongeval in Scheffau

Bij een ski-ongeluk in Scheffau is afgelopen vrijdag een 23-jarige zwaargewond geraakt. De man botste rond 10.45 uur frontaal tegen de gevelbekleding van het dalstation “Osthangbahn”, nadat hij zijn ski’s op de blauwe piste nr. 64 niet meer onder controle had.

Volgens de politie was de wintersporter met een behoorlijk snelheid onderweg en maakte hij grote bochten. De klap met het dalstation moet echt aanzienlijk zijn geweest. Na de eerste hulp werd de Duitser door de pisteredding naar het dal gebracht en vervolgens met de reddingsdienst naar het districtsziekenhuis van Kufstein gebracht.

Hoe het met hem gaat geen idee. Maar ook hier zeggen we weer hou je snelheid onder controle. We zijn zelf deze dagen ook op de piste en we zijn dagelijks mensen die het niet allemaal onder controle hebben. Lees ook eens de FIS pistenregels eens na. Dat kan voor velen zeker een aanrader zijn en bekijk zelf eens waar je de mist in gaat!

SkiWelt Scheffau Eiberg

skioutlet 2022 grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Cityhouse Flipside Groot Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...