Ski Rennen in Gerlos

Ski rennen Gerlos

Ski Rennen in Gerlos

Helen was vorige week in de Zillertal Arena en neemt ons mee in de activiteiten die ze aldaar hebben gedaan. Dit keer stond het Ski Rennen op het programma. De kinderen waren op les geweest en dat moet natuurlijk mooi worden afgesloten

“We hebben onze jongste twee, 3 dagen naar Michi’s ski school gebracht . Michi’s heeft alleen Nederlandssprekende leraren en leraressen wat voor kleine kinderen toch wel erg fijn is. Ze gaan hele dagen op les, van 9:45 tot 15:00 uur maar we zoeken ze wel tussen de middag even snel op.

Michi’s heeft verschillende groepen. Bambini’s en mini’s ( veelal spelen op de ski’s bij het kinderland), mini’s echte eerste beginselen op de oefenweide, maxi’s 1, maxi’s 2 en kids daarna gaat het verder maar dan kan er dus al parallel geskied worden.

Alles is tip top geregeld. Hoeveel kids er ook zijn alles loopt gesmeerd. Er is dan ook altijd een teamleider die rond loopt zeg maar die bv belt naar ouders waarvan kindje te laat is.

Op woensdag is het Ski Rennen. Dan doen alle kindjes mee aan de slalom wedstrijd. Super stoer natuurlijk en ook nu ben ik verbluft over de snelle routine waarmee dit georganiseerd is. In de middag na de les is de prijsuitreiking en krijgen álle kinderen een medaille.

Ski rennen Gerlos

Michi’s Mascotte is Billy die op deze dag dan ook overal bij is. Hij gaat zelfs als eerste de slalom af. Dit vonden de kids uiteraard hilarisch.

Kortom wat ons betreft een aanbeveling als je een ski school zoekt in Gerlos!”

Ski rennen Gerlos medaille

Ski rennen Gerlos Billy

Ski rennen Gerlos

Colada Sport2000 banner

Int2sportbrand banner januari 22 Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...