Skibeurs Intersport Twinsport

Intersport Twinsport Skibeurs

Skibeurs Intersport Twinsport

Het is alweer eind januari en mocht je nog op wintersport gaan, dan is het wellicht wel een goede keuze om naar een skibeurs te gaan van Intersport Twinsport.

Wintersport Beurs skischoenen

Intersport Twinsport gaat in 4 vestigingen een skibeurs organiseren. In Cruquius en Hengelo gaan de deuren open tussen 25 en 28 januari 2024 en in Leiden en Woerden kun je terecht tussen 1 en 4 februari 2024.

Shop de beste items tegen mooie kortingen (tussen de 30 3n 50%) Ontdek het ruime assortiment van de grootste wintersport outlet van Nederland. Dit wil je niet missen, toch?

Wintersport Beurs skihelmen

Wintersport Beurs

 

Gampenkogel Westendorf

Intersport Twinsport banner 1200x700

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Twinsport WaxenSlijpen Fantastisch-Oostenrijk Banner 1200x700

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×