Skibrillen zijn nodig in HagaZiekenhuis help mee!

bluetribe-bump

Skibrillen zijn nodig in HagaZiekenhuis help mee!

Wij helpen in dit bericht ook mee aan het verzamelen van skibrillen. Deze zijn namelijk nodig voor het personeel in de ziekenhuizen. Daar is een enorm te kort aan beschermende zaken. Oa. Skibrillen zouden ook bescherming kunnen bieden voor aan het gezicht.

Wij gaan deze brillen zelf niet innemen maar kunnen rechtstreeks worden ingezonden naar bv het HagaZiekenhuis in Den Haag. Daar zijn talloze verpleegkundigen, doktoren etc niet goed voorzien voor bescherming van het gezicht.

Heb je dus een skibril liggen die je zou willen geven aan het HagaZiekenhuis. De bril dient wel aan een aantal criteria te voldoen.

De rand mag niet van foam zijn maar van rubber. Dit heeft met schoonmaken te maken. Foam is gewoon weg niet goed schoon te maken en het gaat om hygiëne. Graag ook een wat lichtere lens dat kijkt namelijk ook wat makkelijker.

Waar kun je deze bril of brillen heen sturen:

HagaZiekenhuis

t.a.v. Facilitair Management

Els Borst Eilersplein 275

2545 CH Den Haag

We gaan ervan uit dat als er heel veel binnen komen dit ziekenhuis deze brillen ook weer gaat verdelen onder de andere instellingen.

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...