Skicircus Avondpiste Hinterglemm ook geopend

Avondpiste Hinterglemm Leogang

Avondpiste in Hinterglemm

Skicircus Avondpiste Hinterglemm ook geopend

Goed nieuws voor de wintersporters in Saalbach en Hinterglemm, ook kan men daar in de avond de piste op.

In het Skicircus zijn er twee pistes waar je ook in de avond de piste op kan gaan. De. twee pistes bevinden zich in Hinterglemm en Leogang. Naast een avondpiste zorgt het Family Park, de funslopes, het SkiMovie-raceparcours en de high-speed snowtubing voor wat afwisseling in Hinterglemm.

Vanaf 26 december 2022 kan men in de avond de piste op in Hinterglemm.

Avondpiste

In Hinterglemm heb je de keus om of het funpark of de piste bij de Unterschwarzach lift onveilig te maken. Via een makkelijke blauwe piste of de iets zwaardere rode piste kom je uit in “downtown” Hinterglemm.

De “Flood-lit Slope” zoals men het in Hinterglemm noemt bestaat uit twee pistes, een Skimovie race parcour en er is ook een freestyle funpark de Nightpark. In en rond de piste en funpark zijn er genoeg andere dingen te doen, er is dus genoeg voor iedereen. De flood-lit slope is ’s avonds geopend van maandag tot en met zaterdag tot 21:30 uur.

Details:

Lengte: 1.051 m
Hoogteverschil: 314 m

Openingstijden: Maandag, woensdag en vrijdag tot 21.30 uur

Prijzen:

Toegang tot de avondpiste is bij de skipas inbegrepen, heb je geen skipas dan kan je een losse ticket kopen bij het loket van de Unterschwarzach lift. Het loket is geopend tot 21.30 uur. Prijzen voor als je geen skipas heb is als volgt.

Volwassenen Tieners
(Geboren tussen 2004-2006)*
Kinderen
(Geboren tussen 2007-2016)*
Een ticket € 15,00 € 11,50 € 7,50
Avondkaart (vanaf 17.00 uur) € 31,00 € 23,00 € 15,50

Meer informatie ga naar Saalbach.com

Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn Banner

Summit Travel banner 2020 1000x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Werken in Oostenrijk make it happen

Werken in Oostenrijk make it happen

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...