Skicircus einde van winterseizoen 2020 – 2021

Einde winterseizoen Saalbach 5 april

Saalbach 5 april 2021, de laatste dag © Marlieke

Skicircus einde winterseizoen 2020 – 2021. 5 april 2021 was de laatste dag dat men nog de pistes op kon gaan in het Skicircus.

We kregen nog wat foto’s binnen van deze laatste skidag. Het winterseizoen 2020 – 2021 begon voor het Skicircus op 24 december toen waren er  alleen een aantal pistes in Leogang en Fieberbrunn open. Voor de inwoners van Saalbach en Hinterglemm was het wachten tot 7 januari, toen gingen er ook hier een aantal pistes open.

Veel was het nog niet maar een kleine ronde van Saalbach naar Leogang was wel mogelijk.

Toch was het nog niet mogelijk om als toerist richting het Skicircus te komen, de lockdown was toen verlengt naar 24 januari. Inmiddels weten wij dat Oostenrijk voor de toerist sowieso niet open gegaan is. Het is voor de wintersportliefhebbers wachten tot het seizoen 2021/2022.

Met het einde van het winterseizoen maakt men zich op voor hopelijk een beter zomerseizoen, maar met dank aan Marlieke die met haar gezin in Saalbach woont kunnen wij dit seizoen nog één keer genieten van de lege pistes. Dank je voor de foto’s en tot volgend winterseizoen.

Toch kwam dankzij Marlieke nog een nieuwtje, onderstaande foto’s laten bouwactiviteiten zien op een locatie ergens in het Skicircus. De kenners van het gebied weten waar dit is, wij horen het graag.

Tot volgend winterseizoen en voor meer informatie ga naar Saalbach.com, en lees ook ons liveblog.

Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn Banner

Banner Bluetribe 1200x400

Turner Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht