Skicircus grootste bike-regio

Back in the game Fabio Wibmer Vali Höll
Fabio Wibmer Vali Höll Back in the game ©saalbach.com, Hannes Berger

Skicircus grootste bike-regio . Fabio Wibmer en Vali Höll zijn back in the game. De fietsprof/youtubester en tweevoudig wereldkampioen downhill junior vieren beide zo de opening van Oostenrijks grootste fietsregio in Saalbach Hinterglemm.

Beiden wisten op hun eigen manier de lockdown te trotseren, Fabio wist een miljoenenpubliek te bereiken met zijn interpretatie van “Home Office“. Vali was met andere dingen bezig, namelijk met de bouw van een doe-het-zelf-fitness-studio ter voorbereiding op het WK-seizoen. De opening van de grootste fietsregio van Oostenrijk op 11 juni betekende voor hen eindelijk het begin van een terugkeer naar business as usual. Vaarwel thuisgymnastiek, hallo trails.

Oostenrijks grootste fietsregio

Vanaf 11 juni is Oostenrijks grootste fietsregio in Saalbach Hinterglemm geopend, meer dan 70 km aan lines en trails verdeeld over 7 bergen en door 9 gondels te bereiken. Dit alles met maar één liftpas. Net als de skipistes in de winter is het nieuwe fietsnetwerk verdeeld over twee Bundesländer namelijk Salzburgerland en Tirol. De enige grens is je eigen conditie.

Meer informatie is hier te vinden.

Bron: Saalbach.com

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...