Skicircus laatste keer grasmaaien voor de winter invalt!

Skicircus gras maaien

Skicircus laatste keer grasmaaien voor de winter invalt! De zomer is voorbij de herfst is aangebroken en nog even dan valt de eerste sneeuw (wellicht dit weekend al) Dit betekent dat men het gras op de bergen voor de laatste keer gaat maaien voor de winter.

Zo ook in het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn waar de Zwölferkogel Pisten-Crew ook druk bezig zijn net als hun collega’s elders in het gebied om al het gras te maaien. Dit zal de laatste keer zijn voordat de winter invalt en in plaats van maaien de pistes geprepareerd gaan worden.

Mooi is te zien dat de pistenbully ook buiten het winterseizoen hun bijdrage leveren aan het onderhoud van het gebied.

Lees ook: Het Skicircus bereidt zich voor op komende winter 

Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht