Skicircus nieuwe pistekaart is online

Saalbach pistekaart 2020 2021
Saalbach pistekaart 2020 2021

Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn nieuwe pistekaart is online. Kijkend naar de nieuwe piste kaart is er qua pistes en dergelijke niet veel veranderd. Een ding is er wel nieuw aankomend winterseizoen en dat is een nieuwe piste.

Over de nieuwe piste hebben wij al eerder over geschreven, dit vormt de verbinding tussen de Bernkogel (piste 146)en de A1+A2 Schatberg X-Press. Hierdoor is een wandeling door Saalbach niet meer nodig (als je de Bernkogel naar beneden skiet en je wilt de aansluiting hebben naar de Schattberg X-Press). Naast de nieuwe piste is de komst van een nieuwe water reservoir (speicherteich) gemeld. De Rosswald reservoir is echter nog niet klaar aan het begin van het nieuwe winterseizoen, dit staat gepland voor begin 2021.

De nieuwe pistekaart is hier te downloaden.

 

Saalbach locatie nieuwe piste

Locatie nieuwe piste

 

ALPIN CARD Navigator

Ook nieuw is de ALPIN CARD Navigator als aanvulling op het pistegeleidingssysteem in het Skicircus. Het nieuwe systeem is bedoeld om de mensen een veilige en uitgebreide oriëntatie in het skigebied te bieden met als motto: analoog voor digitaal. Maar voor de mensen die de voorkeur aan digitale navigatie geven zal er binnenkort de ALPIN CARD NAVIGATOR beschikbaar zijn.

Lees hier meer Nieuws in 2020/2021Nieuwe piste, bouwupdate 1 en bouwupdate 2.

Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn Banner

Turner Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

CMP Grote Banner 2020

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...