Skicircus Saalbach afdaling Bernkogel VIDEO

Saalbach Bernkogel

Skicircus Saalbach afdaling Bernkogel VIDEO

Afgelopen zaterdag (11 februari 2023) waren we in het gebied van het skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fiebebrunn. Een grote video update die gaan jullie heel snel zien maar nu al willen we jullie een geweldige afdaling laten zien.

De afdaling Bernkogel ligt in Saalbach en vanuit het centrum gaat de lift omhoog. Om boven te komen heb je twee liften nodig. Een gondel en daarna een stoeltjeslift die herkenbaar is aan de blauwe kappen voor slecht weer.

We laten helemaal de afdaling zien en je ziet dat het eerste gedeelte echt een blauwe piste is, redelijk vlak en prima te doen met de kinderen. Het 2e gedeelte waar ook de gondel uitkomt is het startsein om wat extra gas te geven. Een geweldige piste en ook lekker breed.

Bekijk de video die hieronder staat.

Als het goed is hebben we ook de afdaling naar Viehhofen vastgelegd op de videocamera. Dit is een afdaling die niet altijd open is en was ook voor ons de eerste keer dat we daar naar beneden zijn geskied. Nog even geduld daarop en datzelfde geldt voor de video update die we hebben gemaakt vanaf Fieberbrunn.

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×