Skicircus Saalbach blijft dicht tot 18 januari 2021!

Saalbach topfoto

Skicircus Saalbach blijft dicht tot 18 januari 2021!

Vele skigebieden keken er naar uit om te gaan openen. Zo ook Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Er zijn een aantal reden voor aan te voeren. Een aantal dagen geleden heeft de regering aanvullende maatregelen ingevoerd die voor bepaalde skigebieden niet uit te voeren zijn. Het gaat dan ook onder andere over de mondkapjes. Nu is het zo dat personen vanaf 14 jaar een FFP-2 masker moeten gaan dragen in de liften.

De beroepsvereniging van Bergbahnen heeft dinsdagochtend in Wenen nog geprobeerd wat versoepelingen los te krijgen maar dat is niet gelukt. Er is slechts matig succes geboekt deelt de voorzitter mee van de Bergbahnen in Salzburg. De FFP-2-masker geldt nu alleen voor skiërs van 14 jaar en ouder en niet vanaf zes jaar. De FFP-2 verplichting geldt niet in de sleeplift, maar wel in wachtruimtes en bij de gondel of stoeltjeslift.

Het skigebied van Skicircus Saalbach Hinterglemm blijft dicht tot medio januari. Het is de bedoeling dat men weer in bedrijf gaat op 18 januari 2021.

Voor Leogang en Fieberbunn is het anders. Daar gaat men wel open op 25 december 2020. Welke liften open zijn kun je hieronder bekijken.

Leogang Fieberbrunn

Saalbach dicht tot 18 januari 2021

De lokale bevolking zal dus in de kerstperiode moeten uitwijken naar Zell am See Kaprun. We hebben begrepen dat dit gebied wel open gaat op 24 december 2020 maar daar berichten we hopelijk vandaag nog over.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Wegens gigantisch succes zijn we door al onze Buffy’s heen. We hebben een extra bestelling gemaakt maar deze zijn naar verwachting weer in januari 2021 leverbaar. Wel kunnen jullie alvast de buffy’s voor-bestellen. We noemen dat een pre order. Met het achterlaten van je e-mailadres kunnen we je dan een bericht sturen zodra de nieuwe Buffy’s er zijn!

Als alles goed gaat hebben we de buffy’s in januari weer binnen. Wil je een bericht krijgen van ons en ook bestellen, ga dan naar het bericht waar je de buffy zogenaamd kunt pre-orden.

Laat daar je e-mailadres achter en je krijgt van ons een bericht met een link zodat je meteen jouw buffy(s) kunt bestellen. Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar het buitenland dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

SneeuwkettingenWinkel Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...