Skicircus Saalbach Fieberbrunn Video Update 11 februari 2023

Fieberbrunn 11 februari 2023

Fieberbrunn 11 februari 2023

Skicircus Saalbach Fieberbrunn Video Update 11 februari 2023

Afgelopen zaterdag, 11 februari 2023, waren we in het skicircus. In Fieberbrbunn zijn we opgestapt op een rondje te maken richting Saalbach. Ook stond er eindelijk een piste op ons verlanglijstje die we nog niet eerder naar beneden zijn geskied.

Dat is de lange afdaling naar Viehhofen waar je de aansluiting kunt maken richting Zell am See. Daar ging de reis niet naar toe. Vanaf dit dalstation rijden er ook bussen die je bij de Schönleitenbahn brengt. Een kort ritje waarbij je zo weer in de lift kunt instappen.

De pistes lagen er weer FANtastisch bij en ook hebben we een video update gemaakt van deze dag. Benieuwd hoe we deze dag hebben beleeefd, bekijk dan de video die hieronder staat.

Op sociale media waren we ook weer vertegenwoordigd.

We hadden al eerder de piste van de Bernkogel laten zien maar voor de liefhebbers nog maar een keer.

Skicircus Saalbach Bernkogel

Saalbach

Saalbach Kohlmaisbahn

Zell am See Xpress

Zell am See Xpress

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×