Skicircus Saalbach Hinterglemm Fieberbrunn VIDEO

Hinterglemm

Skicircus Saalbach Hinterglemm Fieberbrunn VIDEO. Afgelopen zaterdag 22 februari 2020 hebben we weer een bezoek gebracht aan het Skicircus. Opgestapt zijn we in Fieberbrunn en hebben ook de dorpen Saalbach en Hinterglemm bezocht. Een mooi rondje kun je dan maken. Van de echte drukte die de 2e krokusweek met zich mee zou brengen hebben we nog niet zo ervaren maar het was een wissendag met kaiserwetter en dan zou het toch wat drukker zijn.

We hebben ook dit keer weer een video gemaakt en deze is redelijk lang maar dat vinden jullie vast niet erg. De piste die er uit sprong was de Schattberg. Echt een superpiste. Bekijk dit alles in onderstaande video update.

Ook zijn we nog live gegaan op facebook.

Bluetribe Actie FANtastisch Oostenrijk Helm Goggle

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Colada Sport2000 banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht