Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn 7 januari 2022

Skicircus Saalbach Hinterglemm

Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn 7 januari 2022 VIDEO

Wat een FANtastische dag hebben we weer gehad in het Skicircus. De weersvoorspelling was dat we in de ochtend zon kregen en in de middag zou de bewolking toenemen. De bewolking was wat vertraagd dus we hadden bijna de gehele dag echt FANtastisch weer.

Tel daarbij op dat de pistes allemaal weer waren voorzien van een portie verse sneeuw en de sneeuwkanonnen maakte het verder af. Wat een heerlijke pistes lagen er de hele dag door in het Skicircus.

We hebben dit keer een rondje gemaakt via Leogang en zijn vervolgend naar Saalbach en Hinterglemm gegaan. Daarna retour. We hebben dit keer een zeer lange video gemaakt. We hadden zo verschrikkelijk veel opnames dat het moelijk kiezen was. Jullie zien ook heel veel pistes en je kunt bijna de kwaliteit van de pistes ruiken.

Ga er maar even voor zitten. Aanrader bekijk de video eens via de TV. Opnames zijn ook in 4K en met dit weer is dat best leuk kijken. Veel plezier.

Ook hebben we nog live video’s gemaakt op facebook.

Maar het was zulk mooi weer dat je bijna op iedere pistes wel stil moest staan om foto’s te maken. We hebben er maar een paar geselecteerd.

Saalbach topfoto

Saalbach topfoto

Saalbach topfoto

Hinterglemm Kaiserwetter topfoto

Hinterglemm Kaiserwetter topfoto

Hinterglemm Kaiserwetter topfoto

Leogang topfoto

Leogang topfoto Asitzbahn

We komen dit seizoen zeker weer terug in Skicircus Saalbach met hopelijk een zelfde weertype.

Summit Travel banner 2020 1000x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Chaletnl-banner-900x600

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...