Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn heerlijke VIDEO

Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn heerlijke VIDEO

We kijken zelf de afgelopen week al weer naar onze eigen video’s die we in  het verleden hebben opgenomen. Daarvan gaan jullie er zeker weer een aantal van zien de komende weken/maanden.

Maar vandaag viel ons oog ook op een heerlijke video gemaakt in het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Je kunt hem hierboven bekijken.

Het is wellicht raar maar wij hebben al weer enorme honger naar de sneeuw en dat gaat ook binnenkort gebeuren op een gletsjer die we gaan bezoeken. Waar dat is is ook afhankelijk van de sneeuw situatie. Afgelopen week hebben jullie Jeroen al gezien met de eerste live update op facebook en dat smaakt naar meer.

In dit bericht hebben we het over Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn en we zijn ook nu maar ons archief ingedoken. Afgelopen jaar hebben we dit gebied verschillende malen bezocht en op een aantal dagen hadden we met recht “Kaiserwetter” Deze video’s willen we jullie dan ook niet onthouden. Laat de voorpret maar beginnen!

Mochten jullie lid zijn van de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk dan kun je daar ook je winterse foto’s of video’s kwijt uit welk gebied dan ook vanuit Oostenrijk. Doen jullie mee?

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Chalet.nl grote banner 900-600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht