Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn zo mooi is het er!

Leogang Asitz Skicircus

Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn zo mooi is het er!

Nog een aantal weken dan is het weer zover. De skigebieden gaan dan weer voorzichtig openen. Natuurlijk is alles afhankelijk van de sneeuwval maar wij rekenen er op dat het tegen die tijd (begin december) dan weer mogelijk zou moeten zijn. Of dan ook alle verbindingen in het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn open zijn dan valt dan nog te bezien.

Maar alleen de gedacht al weer kunnen skiën in het Skicircus dat geeft al weer een goed gevoel. Om ook maar eens een video update van dit jaar naar voren te halen. Met FANtastisch mooi skiweer waren we in het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn en daar zijn beelden van gemaakt. Ga daar maar even voor zitten.

Ook al weer zin gekregen om te gaan skiën of te gaan boeken. Bekijk onze accommodatiepagina en wie weet zit daar wat voor je bij.

Wij hopen weer snel jullie nieuwe live updates te kunnen geven van één van de dorpen van het Skicircus. We hopen dit al in december te kunnen doen. Blijf ons maar volgen dan zien jullie het vanzelf voorbij komen.

Hieronder nog een aantal foto’s die we ook deze dag hebben gemaakt, het was overigens 12 maart 2022.

Saalbach Viehofen Skicircus Schönleitenbahn

Saalbach Skicircus

Hinterglemm Skicircus uitzicht op de worldcuppiste

Hinterglemm Goasstall Hinterglemm

Skicircus Hinterglemm

Hinterglemm Goasstall Hinterglemm

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×