Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang VIDEO Update

Saalbach Kohlmais Topfoto

Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang VIDEO Update, wat een geweldige dag was het op 17 januari 2020. We waren eindelijk weer eens in het Skicircus en hebben weer een mooi rondje gemaakt. Ook staat er weer een lange video update klaar. Lang is ie zeker maar het was ook zulk mooi weer.

Leogang

Gestart waren we in de ochtend in Leogang en via Saalbach ging het naar Hinterglemm. In Hinterglemm hebben ze zeker de nieuwe 12er Kogel bezocht. Dit is een super de luxe nieuwe lift die afgelopen december in bedrijf is gegaan.

Dit alles en de pistes zijn te zien in een nieuwe video update. Wij hebben een geweldige rondje gemaakt op toppistes en we proberen weer zo snel mogelijk terug te gaan naar Skicircus Saalbach. Wellicht volgende week nog even.

Hinterglemm

Leogang

Leogang Asitzbahn

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...