Skicircus Saalbach Video Update 3 januari 2024

RTL4 Weer Saalbach 3 januari 2024

Skicircus Saalbach Video Update 3 januari 2024

We zijn ook weer voor het eerst dit seizoen in het Skicircus geweest. We zijn opgestapt in Leogang en vandaaruit zijn we naar Saalbach geskied. We hadden wel een doel en dat was te kijken bij de nieuwe lift die in december in bedrijf is gegaan.

De Limberg 8-er is een nieuwe lift en heeft niet alleen de 4 zits van de Limberg vervangen. Ook is het dalstation 400 meter lager gezet, waardoor de piste ook een stuk langer is geweest.

Het was deze dag redelijk druk op de piste en zeker ook bij de liften. De pistes hielden zich echt goed. Er ligt niet alleen voldoende sneeuw maar ook de sneeuwkwaliteit viel niet tegen.

Bekijk dit alles in de onderstaande video update.

Skicircus Leogang

Skicircus Saalbach

Skicircus Saalbach Bergstation Limberg 8-er

Skicircus Saalbach Bergstation Limberg 8-er

Skicircus Leogang kaiserwetter Asitz

Skicircus Leogang kaiserwetter Topfoto

Skicircus Leogang kaiserwetter Topfoto

Skicircus Leogang kaiserwetter

Skicircus Saalbach Dalstation Limberg 8-er

Skicircus Saalbach Dalstation Limberg 8-er

Skicircus Saalbach

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×