Skicircus SHLF Update: Schönleitenbahn

Skicircus SHLF Update: Schönleitenbahn

schönleitenbahn berg Gondel

Het heeft lang geduurd maar daar is dan eindelijk een Update over de nieuwe Schönleitenbahn in Viehhofen. Terwijl andere sites komen met het nodige komkommernieuws waren wij weer opzoek naar nieuws vanuit de gebieden in Oostenrijk, en die hebben we weer gevonden.

De modernisering van de Schönleitenbahn is door vele met open armen verwelkomt, eindelijk zijn we verlost van de oude 10 persoons-stacabines. Eindelijk werd deze uit 1987 komende gondel vervangen door hypermoderne 10 persoonsgondel. Deze gondel heeft meer comfort en werd de capaciteit verhoogd van 2000 naar 3200 personen per uur, een hele verbetering.

Aangezien het op hetzelfde trace gebouwd wordt kon men snel beginnen, eerdere updates met het nodige aan foto’s kunnen jullie hier vinden:

Maar ook melde we waar een aantal gondels naar toe gaan, die kan je hier nog nalezen.

Nog een paar weken en dan gaat als alles goed gaat dit gebied eindelijk weer open, en dan kunnen we eindelijk zien wat het geworden is. Uiteraard zullen we de beelden weer delen.

Waterreservoir Asitz II overzicht

© Talabfahrer Alpinforum

In de video hieronder kan men de bouw van het waterreservoir Asitz II (in Leogang) zien. Dit 4,2 miljoen euro kostende reservoir heeft een inhoud van 74.000 m³ en bevindt zich bij het middenstation van de Asitz.

Thanx Talabfahrer

Ski Outlet logo 284 254                     Online Skishop.nl

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×