Skicircus Stories: Freeriding

Bernkogel richting Saalbach

De winter loopt op zijn eind, de vakanties zijn voorbij en het nagenieten is in volle gang. Zeker na het bekijken van de Skicircus Stories: Freeriding.

Het was een FANtastische winter met een hoop sneeuwval en kou, hierdoor waren en zijn de pistes FANtastisch. Het nagenieten kan met je eigen foto’s en video’s, maar o.a. Youtube is een geweldig medium om na te genieten.

Zo brengt het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn sinds vorige zomer met enige regelmaat de Skicircus Stories.

De Skicircus Stories zijn korte video’s op het Youtubekanaal van het skicircus, hierin laten Dani & Sascha de mooiste locaties en activiteiten zien van het gebied. Maar ook in de winter gingen zij op pad, en lieten ons genieten van alles wat het Skicircus biedt.

Uiteraard waren wij ook met enige regelmaat in het Skicircus, een van onze verslagen is hier te lezen.

De stories zijn zeer de moeite waard, zijn korte maar leuke filmpjes. De focus ligt niet alleen op de winter, maar ook laat men zien wat er allemaal te doen is in de zomer. Jammer genoeg is voor velen Oostenrijk not done in de zomer, terwijl het ook dan heel veel biedt. Alle Skicircus Stories zijn dus te bekijken via de Youtubekanaal van het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn.

Freeriden

Sinds Saalbach Hinterglemm Leogang en het Tiroolse Fieberbrunn samen zijn gegaan is het skicircus een heus Freeride paradijs. Fieberbrunn is ook een van de plekken in het Freeride World tour die nu in Fieberbrunn gaande is.

En dit laat men goed zien in een nieuwe aflevering van de Skicircus Stories, geniet van een 8 minuten durende video met heerlijke beelden.

Summit Travel

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht