Skicircus Update 12er Express Hinterglemm

12er express

Skicircus Update 12er Express Hinterglemm

© Saalbach facebook

© Saalbach facebook

Het is bijna klaar. Wat is bijna klaar? De 12er Express in Hinterglemm dus tijd voor een update. Het is alweer een tijdje geleden dat we hierover een update hadden geplaatst maar wat wordt er ook al weer gebouwd.

Onderaan de Westgipfel bij de beginnerslift bij de Oberschwarzach in Hinterglemm verrijst een nieuwe gondel, deze zal de beginnerslift bij de Oberschwarzach verbinden met de pistes op de Zwölferkogel. Door Doppelmayr wordt er een 10 persoonslift gebouwd, men heeft uit veiligheidsoogpunt niet voor een stoeltjeslift gekozen maar een gondel. Het dalstation van de 12er Express zal komen in de buurt van Oberschwarzach sleeplift en eindigd vlakbij Karl-Renner Haus en de Xandl Stadl.

Alle updates die we hebben geplaatst over de nieuwe 12 Express zijn hier, hier, hier en hier te vinden. Met de bouw van de 12er Express heeft het skicircus ook een record in Oostenrijk te pakken.

De 12er Express is de kortste lift in Oostenrijk, en ligt precies op schema en zal dus gereed zijn als het winterseizoen begint.

Bron: Saalbach Hinterglemm Facebook

Summittravel728x90

(Visited 125 times, 1 visits today)

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Ook interessant...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.