Skicompilatie Brixen Ellmau Scheffau

Jochbahn

Zoals beloofd brengen we jullie nu de Skicompilatie die we hebben gemaakt op 16 februari 2019. Dat was de 1e dag van de Krokusvakantie. De pistes die jullie zien liggen in de gebieden van Brixen im Thale, Ellmau en Scheffau. Een video update hebben we al gemaakt maar nu kunnen jullie ook wat langer de pistes zien en de kwaliteit van de sneeuw “ruiken” toch?

Het was zeker in de middag aan de warme kant maar wonder boven wonder bleven de sneeuwcondities goed. Lage dauwpunt in combinatie met een lage luchtvochtigheid is altijd heel goed voor de sneeuw. Er smelt dan echt minder en de pistes blijven goed. Natuurlijk krijg je bulten op pistes waar het erg druk wordt maar daar was geen sprake van.

Bekijk de video update en zijn benieuwd of jullie hier meer van zouden willen zien in de verschillende gebieden die wij aandoen. Reactie via email of reactie op facebook zou leuk zijn. We horen het graag.

Brixental

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...