Skicompilatie Kaprun Kitzsteinhorn 16 en 17 oktober 2021

Kitzsteinhorn 16-10-2021

Kitzsteinhorn 16-10-2021

Skicompilatie Kaprun Kitzsteinhorn 16 en 17 oktober 2021

Vorige jaar waren onze eerste skimeters zoals altijd op de gletsjer van Kaprun, Een aantal live updates op facebook hebben jullie vast al gezien of onze video van de dag. Maar het was zulk mooi weer en we hadden veel opnames weer gemaakt met de helmcamera. Dat betekent dat we ook een skicompilatie hebben gemaakt. Zo kunnen jullie ook zien hoe het er op de pistes zo half oktober uitzag.

Bekijk onze skicompilatie Kaprun Kitzsteinhorn, wij vonden het er weer FANtastisch.

Een aantal jaren gaan we al half oktober de gletsjer op en dat valt absoluut niet tegen. Er valt gewoon prima te skiën en het valt ook prima te combineren met de herfstvakantie. Op de Kitzsteinhorn kwamen we weer een aantal scholen tegen die ook weer de eerste meters wilde gaan maken. Kortom zeker iets om over na te denken volgend jaar. Skiën in oktober het kan en het is echt FANtastisch!

Kaprun Kitzstehorn 17 okt 2021 Topfoto

Kaprun Kitzstehorn 17 okt 2021 Topfoto

Heb je nog geen wintersport geboekt dan is het wellicht toch raadzaam om eens op onze accommodatiepagina te kijken als je nog graag op vakantie zou willen gaan. De kindervakantie gaan hard, je bent gewaarschuwd!

Wij hebben weer genoten van drie dagen op deze gletsjer. In november komen we waarschijnlijk weer terug. In ieder geval zijn we in Sölden van 17 t/m 20 november 2022. Ook daar kijken we echt naar uit en jullie zullen we dan weer verwennen met mooie beelden.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Chalet.nl grote banner 900-600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...