Skicompilatie Kaprun Kitzsteinhorn 4 maart 2024

Kaprun Kitzsteinhorn gletsjergrot gletsjerspleet

Door deze gletsjerspleet / grot konden we doorheen skiën

Skicompilatie Kaprun Kitzsteinhorn 4 maart 2024

De laatste weken zoeken we het wat hoger op. De reden is welbekend en dan kom je uit op de diverse gletsjers die Oostenrijk rijk is. Een aantal malen waren we al op de Kitzsteinhorn geweest vandaar dat we een video in elkaar hebben gezet met bijna alleen maar skibeelden. Je kunt dan zelf legio pistes zien en ook zien dat deze gletsjer nog vol met poeder ligt.

Het weer was deze dag super mooi. De ochtend start met zon en daar hebben we ook mee afgesloten (in de middag kwam er wel wat sluierbewolking opzetten)

Gezien de verwachte drukte want ook uit de lager gelegen gebieden (Zell am See en het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn) kwamen ook veel mensen naar de gletsjer toe hebben we de eerste lift genomen. De eerste 2 uur was het dan ook geweldig skiën op strak geprepareerde pistes.

Bekijk dit alles in de skicompilatie die klaar staat. Wie is er overigens ook al eens door de gletsjergrot geskied?

Afgelopen zaterdag waren we ook op de gletsjer en hieronder staat de video update van deze dag en…. ook met kaiserwetter.

Kaprun Gletsjerjet 4 Kitzsteinhorn

Kaprun Kitzsteinhorn uitzichtpunt adelaar

Kaprun Kitzsteinhorn top van de gletsjer

Kaprun Kitzsteinhorn Gletsjergrot spleet

Kaprun Kitzsteinhorn Alpincenter terras

Kaprun Kitzsteinhorn sleepliftKaprun Kitzsteinhorn Langwied

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×