Skicompilatie Kaprun Kitzsteinhorn 4 november 2023

Kaprun Kitzsteinhorn Topfoto

FANtastisch skidag 4 november 2023 met iets teveel wind op de gletsjer

Skicompilatie Kaprun Kitzsteinhorn 4 november 2023

We waren begin november op de gletsjer van Kaprun om onze 1e skimeters van het winterseizoen 2023-2024 te maken. Dat is zeker gelukt. De video updates hebben jullie waarschijnlijk al gezien. HIER staat de update van deze dag.

Maar we hadden zoveel opnames gemaakt dus ook tijd voor de 1e skicompilatie van dit winterseizoen. Er stond wel wat teveel wind, wat heet het stormde behoorlijk. Maar dat neemt niet weg dat de 1e skicompilatie van dit seizoen weer klaar staat. Even in winterse sferen geraken, kijk dan deze video.

De kop is er weer af. We hopen komende week weer nieuwe video updates te gaan maken. Vanaf as donderdag zijn we in Sölden actief. Bij mooi weer gaan jullie zeker weer een skicompilatie zien. Sowieso komt elke dag weer een video uopdate te staan zodat jullie ook de omstandigheden kunnen zien hoe het is in Sölden. Ook hebben we plannen om volgende week zondag af te sluiten op de Pitztaler Gletsjer. Ook daar is het FANtastisch maar dat weten jullie vast wel toch.

Blijf het maar volgen op FANtastisch Oostenrijk.

Sölden 19 november 2022 Seekogl

Sölden Seekogel, komend weekend ook weer zo n dagje, wij tekenen ervoor


Pitztaler Gletsjer Wildspitze topfoto

Vorig jaar had je dit het uitzicht vanaf de Pitztaler Gletsjer op de Wildspitze (20 november 2022) Komende zondag de 19e ook weer?

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×