Skicompilatie Kitzsteinhorn Kaprun 14 oktober welk jaar?

Kaprun Kitzsteinhorn 14 oktober 2020

Skicompilatie Kitzsteinhorn Kaprun 14 oktober welk jaar?

Vanochtend hebben we nog een update gedaan van het Alpincenter op de gletsjer van Kaprun. Het Alpincenter heeft een ware metamorfose ondergaan en wij zijn daar echt benieuwd naar. Lees dit HIER nog maar eens terug.

Maar ook kwamen wij nog een video tegen die we opgenomen hebben exact 3 jaar geleden op 14 oktober. Het grote verschil is dat er toen plenty sneeuw lag en er werd volop geskied. Helaas is het niet alle jaren zo maar we hebben goede hoop dat binnenkort de gletsjer weer bezocht kan gaan worden maar dan ook met de ski’s. Zodra dit kan gaan jullie van ons weer snel een nieuwe video update zien.

Maar hoe het er destijds uitzag kunnen jullie zien in onderstaande video….

Kaprun Kitzsteinhorn 14 oktober 2020

Kaprun Kitzsteinhorn 14 oktober 2020

Superskicard

© superskicard.com

Summit Travel banner 2020 1000x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×