Skicompilatie SkiWelt Hohesalve rondje 12 januari 2024

SkiWelt Kaiserwetter

Kaiserwetter

Skicompilatie SkiWelt Hohesalve rondje 12 januari 2024

We zijn toch nog even de piste opgegaan. Met dit weer kan dat ook niet anders, maar ook wij hebben wel eens wat anders te doen. Toch in de middag ruimte gepakt om nog een rondje om de Hohe Salve te maken. Daar hadden we geen spijt van. Het was ongelofelijk mooi weer en de pistes, daar valt ook geen kwaad woord over te zeggen.

Dit keer een video update waar er veel van de pistes te zien is…. Voor het beste resultaat kijk je de skicompilatie op je televisie dan zie je alles in 4K.

Ook nog de tijd gevonden om live te gaan op Facebook en Instagram.

Hohe Salve Blauwe lucht Kaiserwetter

Hohe Salve kan de lucht blauwer?

SkiWelt Brixental uitzicht op Westendorf

Uitzicht op Grossglockner

Uitzicht op Grossglockner

SkiWelt Hohe Salve

Brixental panorama

SkiWelt Brixen im Thale Götschen

Logo Brixental

Kitzbüheler Alpen Hohe Salve Region

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Bergtraum Westendorf logo

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×