Skicrashes ook wij maken ze mee…..

Skicrashes ook wij maken ze mee…..

crash

Wij zitten nog al eens op de piste en het is al eens voorgekomen dat we zelf opnames hebben opgenomen van een skicrash (deze zijn aan het einde te zien) Ditmaal waren we zelf mikpunt.

Het gebeurde vrij onschuldig. Niet eens op volle snelheid maar gewoon je skilijn houden en dan toch gebeurd het. Overal skiën we doorheen of omheen, maar een 7 jarige kind heeft het voor elkaar….een echte strike zou het zijn geweest op de Bowlingbaan.

Van net buiten de piste kwam de jongen haaks de piste op en die hadden we niet gezien en er was geen ontkomen aan … Gelukkig voor het kind die had niets… als die 12 jaar ouder was geweest zou die er zeker wat aan over hebben gehouden en dat zou niet door die crash zijn gebeurd ?

Ook de helmcamera is van de helm afgerukt en terwijl ze toch bij 3M er nogal trots op zijn dat als je eenmaal de plakker er op hebt…die er nooit meer vanaf kan…Ja Ja…. ?  De helm van Bluetribe heeft de klap netjes opgevangen en is heel gebleven terwijl de klap zeker een aardige was…

Maar kijk zelf. Ook als je haaks de piste opkomt…kijk uit. Dat is tegen een kind van 7 jaar wellicht wat moeilijk uit te leggen maar volwassenen zeker.

Tot slot de 2 video’s die we al eerder hebben opgenomen. De eerste is die van 2 skiërs op een pad die naar elkaar toe bewegen …en dan gaat het mis. De 2e video is van iemand die van buiten de piste opkomt en dan de skiër die er bijna op knalt…

Kijken jullie allemaal uit mocht je met de Krokusvakantie gaan. Met de sterk verbeterde liften krijg je door de verhoogde capaciteit meer mensen op de piste en een ongeluk zit in een klein hoekje daar weten wij nu ook alles van …..

Summittravel728x90

728x90-Bizztravel

Chaletsplus

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...