Skidief opgepakt in Ischgl

skidief opgepakt ischgl Turner Ski's

Skidief opgepakt in Ischgl. Een skislot is geen overbodige luxe het is niet de eerste keer dat ski’s gestolen worden ergens in de Alpen.

Zo liep afgelopen maandag een 46-jarige man uit Tsjechië tegen de lamp. De man werd op heterdaad betrapt tijdens het stelen in Ischgl en is inmiddels overgebracht naar de gevangenis in Innsbruck. Er waren al verdenkingen tegen de man aldus de politie. De man gaf uiteindelijk toe dat hij dit jaar 33 paar ski’s en snowboards gestolen heeft.

Ook twee Slowaakse burgers van  34 en 52 jaar oud zijn lopend het onderzoek op maandag aangehouden. De twee zouden nauw contact hebben gehad met de 46-jarige en herhaaldelijk ski-uitrusting van hem hebben opgehaald. In zowel het appartement van de Tsjech als van de Slowaken werden tijdens huiszoekingen de gestolen ski’s gevonden.

Buiten après-ski bars en sportwinkels

Uit het onderzoek bleek echter dat alleen de 46-jarige verantwoordelijk was voor de diefstallen. De twee Slowaken werden vervolgens in het algemeen gemeld. De vermeende skidief uit Tsjechië bekende en verklaarde dat hij de ski’s en het snowboard had gestolen in het skigebied van Ischgl, maar ook voor après-skibars en sportwinkels. Daarna verkocht hij ze of bracht ze via vrienden naar Tsjechië.

Bron: ORF

PS afdgelopen februari was het ook raak in Ischgl. toen werd er ook melding gemaakt dat er honderden ski’s waren gestolen. Je kunt dit HIER terug lezen.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...