Skiën in de binnenstad van Leuven VIDEO

Skiën Belgie Leuven

Skiën in de binnenstad van Leuven VIDEO. We hebben een leuke video gespot vanuit de stad Leuven.

De mannen die daar aan het skiën waren die willen toch graag hun hobby uitoefenen nu het niet meer in de alpen kan. Dus waarom niet in de binnenstad van Leuven. Bekijk de video maar eens. We vragen ons wel erg af hoelang de ski’s het hebben uitgehouden. Hoeveel setjes zijn er versleten? Allemaal vragen waar wij ook geen antwoord op hebben. Maar bekijk de video en mocht je zin hebben om in Nederland een video te maken dan horen wij dat heel graag.

Credits voor deze video gaan naar de skiërs Nicolas Haven, Oscar Denys en Ward Verstappen. De video is gemaakt door Sebastiaan Haven, Willem Deconinck, Anton Voordeckers en Sebastien Bourgeois. Directed & Edited door Sebasiaan Haven.

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...