Skiën met de Pasen in je eigen tuin! VIDEO

Skiën met de Pasen in je eigen tuin! We kregen weer een video onder ogen die zeker als leuk ervaren kan worden. Skiën dat kunnen we echt uit ons hoofd zetten met de Pasen. Maar een vader van deze kinderen in de video die dacht daar toch heel anders over. Een heuse skilift en een afdaling is wat er gemaakt werden de kinderen hebben daar toch wel wat plezier van.

Heb jij ook dit soort ideeën met de Pasen? Laat het ons maar weten en zijn erg benieuwd naar jullie video’s

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...