Skiër uit Nederland verdwaalt op piste en…

Saalbach 10-01-2019

© Saalbach.com

Skiër uit Nederland verdwaalt op piste en…

In Saalbach was afgelopen vrijdagavond een Nederlandse man (36 jaar) verdwaald in het skigebied. Vervolgens kwam de man buiten de pistes terecht en kwam vervolgens ook vast te zitten in de sneeuw. De man heeft zelf toen alarm geslagen naar de politie in Zell am See (aan het einde van de skidag)

Na uren zoeken hebben ze de man gevonden.

Om de precieze plek te vinden is het mobieltje uit gepeild om ongeveer de plek aan te geven waar deze persoon zich zou begeven.

De bergrettung van Saalbach en iemand van de Alpinpolitie hebben tegen 19 uur in de avond de man gevonden. De man bevond zich 100 meter van de dalafdaling van de Kohlmaisbahn. De man was ook niet gewond en is onder begeleiding naar het dalgebracht…

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil als eerste zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Ski Outlet Logo

Turner Banner

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht