Skiërs kwamen vast te zitten in gondels

Nassfeld

Skiërs kwamen vast te zitten in gondels

Zaterdagochtend zaten 160 wintersporters ruim een ​​uur vast in een skilift in het skigebied van Nassfeld – Hermagor. De reden was een defect aan de Millennium Express. Medewerkers hebben het defect kunnen verhelpen, niemand raakte gewond. De lift bestaat uit gondels.

De skidag begon met een enorme geduldtest voor 160 wintersporters. De Millennium Express stopte in de ochtend er plots mee vanwege een defect in het besturingssysteem. De wintersporters werden hierover via luidsprekers op de liftsteunen in het Duits en Engels geïnformeerd.

Wintersporters bleven rustig

In 5 kwartier konden de medewerkers van de bergbaan het defect verhelpen en kon de Millennium Express weer rijden. Volgens de politie gedroegen alle getroffenen zich kalm. Aangezien de duur van de stilstand te voorzien was en de temperaturen boven nul lagen, werd geen evacuatie van de gondels ingezet.

Bron: Kaernten@orf.at

Nassfeld

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Banner Fantastisch Oostenrijk (900 x 600 px)

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Dit vind je ook FANtastisch...

×