Skigebied Goldeck Seeboden Karinthië

Goldeck 2 januari 2024

Skigebied Goldeck Seeboden Karinthië

Gisteren was Stefan bij Marcel op bezoek in Karinthië. Toen werd de Mölltaler Gletsjer bezocht. Vandaag was er even ruimte om het skigebied Goldeck te bezoeken. Daar is onderstaande live video opgenomen.

Wellicht dat we daar ooit nog eens een video update gaan maken.

Goldeck is een klein skigebied waar gisteren wel allemaal poedersneeuw voorhanden was en dat is wel lekker skiën. Hoe groot het skigebied is, kun je onderstaand pistekaart zien.

Goldeck panoramafoto

Goldeck 2 januari 2024

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Banner Fantastisch Oostenrijk (900 x 600 px)

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...