Skigebied Kitzbühel Kaiserwetter 28 december 2019 VIDEO

Kitzbühel

Skigebied Kitzbühel Kaiserwetter 28 december 2019 VIDEO, we hadden het getroffen op deze dag. In de ochtend was het nog een beetje mistig maar dat veranderde heel snel. Bijna de gehele dag scheen de zon en het was echt FANtastisch. De temperaturen waren echt winters. Op hoogte vroor het behoorlijk en dat was goed te merken. De buffy’s van FANtastisch Oostenrijk waren dan ook heerlijk.

We waren opgestapt bij de Pengelstein en via de 3S Bahn waren we al snel in Jochberg. Daar ging ook snel de zon schijnen en we hebben in het gebied van Resterhöhe optimaal kunnen skiën. In de video update, die hieronder staat, kun je dit alles bekijken.

Op de Hanglalm waren we nog even live gegaan op facebook

Kitzbühel Jochberg Barenbadkogel

Lawinestufe 3 28 december 2019 Kitzbühel

Skigebied Kitzbühel Lawinestufe 3 verhoogd lawinegevaar op 28 december 2019

Colada Sport2000 banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Grote Banner Chalet Bramberg

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...