Skigebied Kitzbühel Resterkogel geopend

Skigebied Kitzbühel Resterkogel geopend

Resterkogel opening 22 okt 2016

Skigebied Kitzbühel Resterkogel geopend, eindelijk was het zover. 22 Oktober 2016 ging niet alleen het skigebied bij Kitzbühel open maar is ook de start van ons ski-seizoen met natuurlijk de video updates.

De parkeerplaats was weer overvol toen wij in de ochtend aankwamen. Niet iedereen ging skiën deze dag. Ook zijn er nog wel wat wandelaars in het gebied aanwezig maar onze aandacht ging voornamelijk uit naar het skiën. De piste lag er weer geweldig bij. Ongelofelijk is dat men van een sneeuwdepot van zo’n 25.000 m3 sneeuw zo’n gave piste kan aanleggen. We denken ook dat er zeker nog wel wat kunstsneeuw is gespoten maar dat maakt niet uit. Maar ook was er sneeuw gevallen kijk maar is op deze foto.

Resterkogel opening 22 okt 2016

Maar het is natuurlijk wel weer een prestatie om als niet gletsjer gebied toch maar weer als eerste gebied in de Alpen te openen. In de ochtend was het een komen en gaan van bewolking dat uit het dal omhoog kwam. Soms zat je even in de bewolking om dan weer in de zon te zitten. Met recht een topdag om het seizoen te openen.

Resterkogel opening 22 okt 2016

Vanaf 29 oktober is deze piste doorlopend geopend tot het einde van het winterseizoen.

Maar dan nu de eerste video update van het seizoen en er gaan er nog vele volgen uit heel veel verschillende gebieden.

Tot slot nog een foto die we tegen kwamen bij RTL4.

Resterkogel opening 22 okt 2016

Summittravel728x90

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...