Skigebied Zell am See Kaprun gaat open op 24 december 2020

Zell am See Kaprun Panorama

Skigebied Zell am See Kaprun gaat open op 24 december 2020

Ondanks een verscherping van maatregelen in de skigebieden door de Oostenrijkse regering ziet Zell am See Kaprun toch te openen op 24 december 2020. Daar zullen heel veel lokale Oostenrijkers blij mee zijn. Eindelijk de buitenlucht in.

Vanwege de huidige Covid-19 situatie in Oostenrijk heeft het ministerie van Volksgezondheid recentelijk nieuwe regelgeving bedacht die alle skigebieden moeten volgen. De nieuwe regels gelden vanaf 24 december 2020 tot 18 januari 2021.  Daarom moeten alle skiërs een gecertificeerd FFP2 masker dragen in alle gondels en liften op de berg.

De liften mogen mbt capaciteit voor 50% worden gevuld.

Zell am See Schmittenhöhe

Afgelopen oktober waren we nog op de gletsjer en maakte toen deze ski compilatie. Wij krijgen er alweer zin in maar moeten toch nog even wachten. Wellicht in het nieuwe jaar. Voor de mensen die morgen al op de ski’s staan, heel veel plezier en blijf gezond!

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Wegens gigantisch succes zijn we door al onze Buffy’s heen. We hebben een extra bestelling gemaakt maar deze zijn naar verwachting weer in januari 2021 leverbaar. Wel kunnen jullie alvast de buffy’s voor-bestellen. We noemen dat een pre order. Met het achterlaten van je e-mailadres kunnen we je dan een bericht sturen zodra de nieuwe Buffy’s er zijn!

Als alles goed gaat hebben we de buffy’s in januari weer binnen. Wil je een bericht krijgen van ons en ook bestellen, ga dan naar het bericht waar je de buffy zogenaamd kunt pre-orden.

Laat daar je e-mailadres achter en je krijgt van ons een bericht met een link zodat je meteen jouw buffy(s) kunt bestellen. Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar het buitenland dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Instagram Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...