SkiJuwel Wildschönau 29 maart 2024

RTL4 Weer Wildschönau 29 maart 2024

SkiJuwel Wildschönau 29 maart 2024

Opeens waren we in Skijuwel Wildschönau. De planning hadden wij deze dag helemaal niet naar dit gebied te gaan. In de ochtend vroeg al uit de veren om een rondje te maken in de Zillertal Arena. In Zell am Ziller aangekomen, skischoenen aan en toen werden we net als iedereen op de parkeerplaats gewaarschuwd om de skischoenen maar uit te doen want alle liften gingen uit. De reden was de storm die ook dit gebied heeft aangedaan.

Op de diverse webcams gekeken en toen bleek dat het gebied Wildschonau binnen skijuwel nog open was. Daar toen snel naar toe gereden en we hebben daar een piepklein rondje geskied. De reden was zeker niet de wind, daar hadden we geen last van.

Remsneeuw

We hadden last van remsneeuw en daar hebben we meer mensen over gehoord deze dag, ook vanuit andere skigebieden. Remsneeuw ontstaat volgens ons dat er toch wat verse sneeuw was gevallen (in de nacht) en dat had zich nog niet op een juiste manier vermengd met de hele oude slushsneeuw…. maar kom er maar voor degene die weet hoe je remsneeuw krijgt.

Dat is dus totaal niet fijnskien. Ieder moment voel je dat je ski’s stilstaan en je lichaam voorwaarts gaat. Dus…. de skihut in, een lekker apfelstrudel bestellen en als het even kan genieten in de zon op een terras.

Bekijk onze video update die hieronder staat. Ook nog twee live video’s op facebook.

SkiJuwel Schatzbergbahn

Apfelstrudl

SkiJuwel Wildschönau

SkiJuwel Wildschönau

SkiJuwel Wildschönau

SkiJuwel Wildschönau

Banner Chalet.nl FANtastischoostenrijk.nl-1250x800-px

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Dakdragerwinkel.nl Grote banner DDW - lente 2022 - 900x600

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...