Skijuwel Wildschönau Alpbach 13 januari 2024 Video

Skijuwel Alpbach

Skijuwel Wildschönau Alpbach 13 januari 2024 Video

Op zaterdag 13 januari 2024 hebben we het skigebied Skijuwel bezocht. Dit skigebied bestaat uit twee aangesloten dorpen. Wildschönau en Alpbach.

We hadden ook weer een mooie dag uitgekozen en konden nog maar als een van de laatste een parkeerplek bemachtigen. Maar in het skigebied viel het allemaal best wel mee met de drukte. In de video update zie je wel wat rijen voor de liften maar die zijn echt snel weggewerkt.

Uiteraard hebben we beide dorpen bezocht. Weet dat als je de dalafdaling wilt gaan maken naar Alpbach (vanuit Wildschönau) dat je bij het middenstation via de lift naar beneden moet gaan. Reden: er is geen dalafdaling. Maar dat is geen enkel probleem.

als je op de top staat bij Alpbach heb je ook nog mooi uitzicht richting de Achensee en het Zillertal.

Dit alles kun je bekijken in de video update die hieronder klaar staat.

Op sociale media zijn we ook nog live geweest.

Skijuwel Wildschönau

Skijuwel Wildschönau uitzicht op Alpbach

Skijuwel Wildschönau

Skijuwel Wildschönau Alpbach

Skijuwel Alpbach

Skijuwel Alpbach

Skijuwel Alpbach

Skijuwel Alpbach

Skijuwel Alpbach

Skijuwel Wildschönau

Skijuwel Wildschönau

Skijuwel Wildschönau

Chalet NL Last-minute campagne-1200x800-px

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Twinsport WaxenSlijpen Fantastisch-Oostenrijk Banner 1200x700

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×