Skikring Alkmaar mooie actieve club

Pitztal Rifflsee

Skikring Alkmaar mooie actieve club

Op zoek naar een passende wintersportvakantie? Dan ben je bij de Skikring Alkmaar aan het juiste adres!

De Skikring Alkmaar is een actieve vereniging zonder winstbejag met ongeveer 400 leden en biedt  compleet verzorgde ski- , langlauf- en wandelreizen aan en zelfs korte fietsvakanties. Skikring Alkmaar probeert tegen betaalbare prijzen reizen aan te bieden.

Op onze wintersportreizen, verblijven we in goede hotels, dichtbij de pistes. Bent u alleen? Geen probleem, er is altijd een groep waarmee u kunt skiën. Voorwaarde is wel dat u kunt skiën en geen beginner bent.

Voor het seizoen 2020/2021 stonden de volgende bestemmingen op het programma:

Bad Laasphe Duitsland, Sölden, See en Obergurgl (Oostenrijk), Arabba, Toblach en Dimaro (Italië), Les Trois Vallées (Frankrijk) en Venabu (Noorwegen). Zelf rijden is niet nodig! Een Royal Class bus brengt u vanaf één opstapplaats rechtstreeks naar de bestemming, dus geen pendelbus! Helaas zijn onze reizen vanwege het coronavirus gecanceld, maar staan voor het volgende seizoen zeker weer op het programma.

Ook worden er diverse activiteiten georganiseerd, zoals wekelijks skiën in SnowWorld, een Nieuwjaarswandeling/receptie, seizoenopening en -sluiting, een boswerkdag en een clubavond c.q. fotoverkiezing.

Nieuwsgierig naar de reizen en activiteiten van Skikring Alkmaar?

Bezoek de website: https://skikringalkmaar.nl/ en neem voor meer informatie contact met hen op.

Pitztal Rifflsee

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn op dit moment uitverkocht maar er komt een nieuwe zending aan. Als alles goed gaat hebben we ze weer na 16 november 2020 binnen. Wil je een bericht krijgen van ons en ook bestellen, ga dan naar het bericht waar je de buffy zogenaamd kunt pre-orden.

Laat daar je e-mailadres achter en je krijgt van ons een bericht met een link zodat je meteen jouw buffy(s) kunt bestellen. Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar het buitenland dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

 

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Turner Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht