Skilift van 50 kg en staat in 15 minuten

Skilift uit 1966

Skilift van 50 kg en staat in 15 minuten

Skilift, we kwamen een leuke video tegen op facebook en deze video gaat terug naar het jaar 1966! Er was sneeuw gevallen op een kleine weide en de mensen willen skiën maar er was geen skilift.

Daar was wat op gevonden. Iemand had een mobiele lift in elkaar geknutseld en deze lift kan zo de achterbak in van je auto. De vooruitzichten in Nederland en België zijn dat er wellicht binnenkort sneeuw gaat vallen. Ideaal voor op een kleine helling toch?

De specificaties:

– Gewicht van de lift: 50 kg

– in 15 minuten is de lift geinstaleerd en klaar voor gebruik

– 3,5 PK

– 0.75 liter benzine per uur wordt verbruikt

– De lift is maximaal 150 meter lang

– 4 personen kunnen tegelijk op de lift

– max 30% hellingsgraad

– 100 personen kunnen per uur vervoerd worden.

Bekijk hieronder de video maar eens.

Of hebben jullie toch liever de supermoderne liften die thans beschikbaar zijn in Oostenrijk.

Skilift uit 1966

CMP Grote Banner 2020

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Wegens gigantisch succes zijn we door al onze Buffy’s heen. We hebben een extra bestelling gemaakt maar deze zijn naar verwachting weer in januari 2021 leverbaar. Wel kunnen jullie alvast de buffy’s voor-bestellen. We noemen dat een pre order. Met het achterlaten van je e-mailadres kunnen we je dan een bericht sturen zodra de nieuwe Buffy’s er zijn!

Als alles goed gaat hebben we de buffy’s in januari weer binnen. Wil je een bericht krijgen van ons en ook bestellen, ga dan naar het bericht waar je de buffy zogenaamd kunt pre-orden.

Laat daar je e-mailadres achter en je krijgt van ons een bericht met een link zodat je meteen jouw buffy(s) kunt bestellen. Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar het buitenland dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...