Skiline- afdalingen en hoogtemeteranalyse in Kitzbüheleralpen

SkiWelt Brixental Wilderkaiser

Skiline. Bezoekers van de skigebieden van de Kitzbüheleralpen kunnen na hun vakantie (of wellicht al tijdens de vakantie) al hun afdalingen bekijken waarmee ze inzicht hebben hoeveel pistekilometers ze hebben afgelegd in hun wintersportvakantie en hoeveel hoogtemeters ze hebben gemaakt. Deze service is geheel gratis te gebruiken voor de wintersporters in de diverse gebieden.

Met de Skiline weet je precies welke liften je hebt gepakt en aan de hand daarvan worden de pistekilometers en hoogtemeters berekend. Op internet kun je jouw liftpasnummer invoeren, vervolgens krijg je de informatie over hoeveel hoogtemeters je hebt overwonnen en aantal kilometers je hebt afgelegd. Als geregistreerd gebruiker krijg je een evaluatie van al jouw skidagen zowel in dit seizoen als in de volgende keren dat je een van de gebieden van de Kitzbüheleralpen bezoekt.

Natuurlijk zijn er personen die denken de boel  een handje te helpen door in te checken in liften en niet de pistes af te gaan en zo het systeem op de fles nemen. Men gaat er vanuit dat de mensen die op wintersport gaan dit niet zullen doen maar sommige mensen doen er alles aan om in de top 100 te eindigen.

Eric heeft een stukje van zijn statistieken laten zien van 2018, hier ziet u een screenshot hoe het er uit zou kunnen zien. Probeer daar maar is bovenuit te gaan:)

Meer informatie: Skiline.cc

Skiline SkiWelt 120 km skien

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...