Skiongeval Sölden en Skigebied Hahnenkamm, veroorzaker vlucht weg

Ongeval Helikopter

ter illustratie

Skiongeval Sölden en Skigebied Hahnenkamm, veroorzaker vlucht weg

Zaterdag vonden er verschillende ski-ongelukken plaats. Een 40-jarige raakte gewond in Sölden en een 56-jarige in het skigebied Hahnenkamm. De politie vraagt ​​getuigen om informatie.

Zaterdag vonden er verschillende ski-ongelukken plaats. Rond 09.30 uur was een 40-jarige Duitser aan het skiën in het skigebied Sölden toen hij in botsing kwam met een onbekend persoon.

Terwijl de 40-jarige na de botsing op de piste bleef liggen en met een schouderblessure door de pistereddingsdienst van Sölden moest worden gered, zette de andere person zijn reis voort zonder gegevens uit te wisselen. Volgens het slachtoffer droeg de onbekende man een rood skipak.

Skigebied Hahnenkamm Kaart

Ook in skigebied Hahnenkamm ging er iemand vandoor

Zaterdag rond 09.30 uur vond er ook een botsing plaats in het skigebied Hahnenkamm onder de “Cilli Hütte”(niet het gebied bij Kitzbühel!!!, dit gebied ligt meer naar het westen van Oostenrijk). Een 56-jarige Oostenrijker werd van achteren aangeskied door een onbekende mannelijke skiër en raakte ernstig gewond. Hij moest worden geholpen door het pistereddingsteam en uiteindelijk is het slachtoffer naar het ziekenhuis van Reutte gebracht.

De tweede betrokken skiër (vermoedelijk tussen de 55 en 60 jaar oud) verliet de plaats van het ongeval zonder zijn persoonlijke gegevens prijs te geven. De man droeg een blauw skipak en had een buitenlands accent. Het politiebureau Elbigenalp vraagt ​​om nuttige informatie om deze man te helpen identificeren (059133 7152).

Werken in Oostenrijk Logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Cityhouse Flipside Groot Banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×