Skiopening Kitzbühel Resterhöhe 19 oktober 2019 VIDEO

Skiopening Kitzbühel Resterhöhe

Skiopening Kitzbühel Resterhöhe 19 oktober 2019, de kop is er weer af. De eerste skimeters van het skiseizoen 2019-2020 zijn weer gemaakt.

Ieder jaar zijn we er tot nu toe bij geweest. Dit jaar was het al weer de 6e keer dat de skiopening van het winterseizoen in oktober is gehouden. In tegenstelling tot eerdere jaren was er 1 piste open. Het 1e jaar in 2014 waren er zelfs 3 pistes open (maar toen was er ook een aanzienlijke hoeveelheid sneeuw gevallen) De laatste jaren uitsluitend 2 pistes en dit jaar 1 piste. Deze piste was goed geprepareerd en er ligt echt een hele dikke compacte laag sneeuw, Zeker 1 meter dik. Het was ook heerlijk weer in de ochtend redelijk zonnig en we schatten dat het een graad of 10 boven nul was.

Benieuwd hoe het op de piste was? Bekijk dan onze video van deze dag.

Voor ons was het weer leuk om op de ski’s te staan. Eindelijk weer op de ski’s na een half jaar. De komende maanden kunnen jullie weer veel updates verwachten uit de verschillende gebieden. Vandaag waren we maar op een stukje piste in Kitzbühel maar we zullen in december weer een rondje maken in dit FANtastische gebied en dan zien jullie natuurlijk veel meer. Nogmaals de kop is er af en het smaakt naar meer. Blijf ons maar volgen.

Uiteraard waren we nog op facebook live gegaan.

Kitzbühel Panoramaalm Resterhöhe

Kitzbühel Resterhöhe skiopening

Kitzbühel Resterhöhe skiopening

Kitzbühel Resterhöhe skiopening

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht