Skischoen moeilijk in komen, daar is een oplossing voor

Bood Bib

Skischoen moeilijk in komen, daar is een oplossing voor

Heb je problemen met het instappen van je skischoenen? Dan heeft Van den Berg Sport daar een oplossing voor. Heel veel mensen ervaren deze problemen namelijk.

Een van de oplossingen is de schoenen voorverwarmen. Een warme schoen stapt veel makkelijker in dan een koude schoen. De tong van de schoen tijdens het aantrekken i.p.v. naar voren naar de buitenkant bewegen. Je doet de schoen open als een boek. Hierdoor krijg je meer instapruimte.

Ook is er zelfs een speciale schoenlepel ontwikkeld waardoor je makkelijker kunt instappen in de skischoen. Dit is de  Bood Bib. Dit is de schoenlepel voor de skischoen. Zie hiervoor onderstaande video “Bood Bib de schoenlepel voor de skischoen”

Eventueel kan de Nordica HF achter instapschoen ook een oplossing zijn. Is je enkel minder flexibel, of zit hij vast en kom je daardoor moeilijk in een skischoen? Dan is de UPZ Five skischoen een super oplossing! De schoen is ook geschikt voor sportieve skiërs, geeft veel gevoel en een zeer goede drukoverbrenging naar je ski’s. De UPZ Five skischoen is in verschillende stijfheden verkrijgbaar. Wil je meer informatie en de juiste oplossing voor jouw skischoenen? Bezoek de de website www.skischoenopmaat.nl en neem contact met Van den Berg Sport op.

Als je geïnteresseerd bent om een skischoen op maat aan te meten bij Van den Berg Sport dan zul je een afspraak moeten maken. De gegevens kun je hieronder bekijken en Driebergen ligt redelijk centraal in Nederland.

Van den Berg Sport in Driebergen
Traaij 44 A
3971 GP Driebergen-Rijsenburg (Route)
Telefoon: 0343- 513 773
E-Mail: info@vandenbergsport.nl

website: Skischoen op Maat

UPZ Five

Van den Berg Sport skischoen op maat

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...