Skischoen op Maat biedt voor jouw probleem een oplossing

Zooltjes voor in skischoen

Skischoen op Maat biedt voor jouw probleem een oplossing

Sinds wij kennis hebben gemaakt met Gert van den Berg en zijn sportzaak in Driebergen, hebben wij geen problemen meer ervaren met skischoenen. Voor mij zelf was het ieder jaar maar weer de vraag hoe gaan mijn skischoenen dit jaar zitten. Dan weer te koude voeten, dan knelden ze weer en tal van andere problemen.

Een aantal jaren geleden is het alweer dat we skischoenen op maat hebben laten maken en dat hadden we dus jaren eerder moeten doen. Door de contacten met Gert leek het ons een goed idee om video’s te maken en problemen te bespreken die jullie ervaren met skischoenen.

Niet alleen de vraag is belangrijk voor jullie zelf, maar ook de oplossing en een oplossing heeft Gert altijd.

  • wat te doen bij een te grote of te kleine schoen?
  • tik je constant met je tenen de voorkant van de schoen aan, wat te doen?
  • kan een schoen groter of kleiner worden gemaakt?

Op al deze vragen geeft Gert antwoord in de onderstaande video!

Maar… er zijn nog wel meer problemen denkbaar met betrekking tot skischoenen. We proberen zo optimaal mogelijk informatie te geven wat je zou kunnen doen bij voetproblemen. Hebben jullie nu al vragen dan kun je deze insturen naar info@fantastischoostenrijk.nl Wij zijn erg benieuwd naar jullie vragen en zullen aan Gert vragen of hij daar een volgende keer op in wil gaan.

Je hoeft natuurlijk niet gelijk nieuwe skischoenen te kopen, je kunt ook met je huidige skischoenen een afspraak maken en er wordt dan op maat gekeken naar jouw probleem. Een oplossing is er altijd. De weg naar pijnvrije skischoenen is er nu, deze weg nu nog in slaan.

Hebben jullie nu al vragen dan kun je deze insturen naar info@fantastischoostenrijk.nl Wij zijn erg benieuwd naar jullie vragen.

Van Den Berg Sport in Driebergen
Traaij 44 A
3971 GP Driebergen-Rijsenburg (Route)
Telefoon: 0343- 513 773
E-Mail: info@vandenbergsport.nl

www.skischoenopmaat.nl

Skischoen op Maat

Van den Berg Sport skischoen op maat

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×