Skischoen op maat is echt een aanrader!

Skischoen op Maat

Skischoen op maat is echt een aanrader!

Ze komen uit het hele land naar Driebergen toegereden maar met één reden. Eindelijk eens goede skischoenen aan te laten meten zodat je geen voetproblemen meer ervaart bij het skiën. Daarvoor kun je terecht bij Sport2000 Van den Berg. Zelf had ik ook al van die “pantoffels” die nu fungeren als perfecte skischoenen. Zelf geen centje meer last van welk voetprobleem dan ook.

Dit komt ook omdat de schoenen echt op maat worden gemaakt. Ook de zool wordt helemaal op maat gemaakt zodat je straks zonder probleem de piste op kan gaan.

Onze Michel had nieuwe skischoenen nodig en heeft ook de weg gevonden naar Driebergen vanuit het “verre Groningen” De schoenen zijn nu aangemeten en hij zal ze pas gaan uitproberen in Sölden (november) Wij weten één ding zeker die heeft perfecte skischoenen.

We hebben ook opnames gemaakt bij Sport2000 van den Berg. Kun je meekijken hoe de skischoen op maat wordt aangemeten.

Skischoen op Maat

Skischoen op Maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Sport2000 Skischoen op Maat

Banner Sport2000 Ski Schoen op maat

Sneeuwkettingenwinkel.nl banner winter 2021 900x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht