Skischoen op maat is echt een aanrader!

Skischoen op Maat

Skischoen op maat is echt een aanrader!

Ze komen uit het hele land naar Driebergen toegereden maar met één reden. Eindelijk eens goede skischoenen aan te laten meten zodat je geen voetproblemen meer ervaart bij het skiën. Daarvoor kun je terecht bij Van den Berg Sport. Zelf had ik ook al van die “pantoffels” die nu fungeren als perfecte skischoenen. Zelf geen centje meer last van welk voetprobleem dan ook.

Dit komt ook omdat de schoenen echt op maat worden gemaakt. Ook de zool wordt helemaal op maat gemaakt zodat je straks zonder probleem de piste op kan gaan.

Onze Michel had nieuwe skischoenen nodig en heeft ook de weg gevonden naar Driebergen vanuit het “verre Groningen” De schoenen zijn nu aangemeten en hij skiet er al een dik jaar op en heeft nu ook van die heerlijke “pantoffels”. Wij weten één ding zeker die heeft perfecte skischoenen.

We hebben ook opnames gemaakt bij Van den Berg Sport. Kun je meekijken hoe de skischoen op maat wordt aangemeten.

Skischoen op Maat

De gegevens van Van den Berg Sport:

Van den Berg Sport in Driebergen
Traaij 44 A
3971 GP Driebergen-Rijsenburg (Route)
Telefoon: 0343- 513 773
E-Mail: info@vandenbergsport.nl

website: Skischoen op Maat

Skischoen op Maat

Van den Berg Sport skischoen op maat

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×